Tongelresestraat Eindhoven Nederland in Eindhoven via Huurflits

Tongelresestraat Eindhoven NederlandIn dit prachtige Monumentale pakhuis zijn onlangs de appartementen gecreëerd, voorzien van een ruime keuken met o.a. magnetron, vaatwasser en koelkast. Moderne badkamers met wastafelmeubel en inloopdouche en een apart toilet. Alle appartementen hebben 1 ruime slaapkamer.

Je vind de Appartement aan de Tongelresestraat Eindhoven Nederland  te Eindhoven nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Eindhoven aan de Tongelresestraat Eindhoven Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Eindhoven. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Tongelresestraat in Eindhoven wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Tongelresestraat in Eindhoven – Klik hier

Details van Appartement Tongelresestraat in Eindhoven

Prijs – 1260.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 51

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Tongelresestraat Eindhoven Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren