Tongelresestraat Eindhoven Nederland in Eindhoven via Huurflits

Tongelresestraat Eindhoven NederlandBeschrijvingTe huur deze volledig gemeubileerde kamer, gelegen op circa 10 minuten fietsen van het centrum van Eindhoven en het Centraal Station. Voorzieningen als badkamer en keuken worden gedeeld met 11 andere bewoners. De kamer is gelegen op de begane grond.De woning beschikt over 1 badkamer met 2 douchecabines, 2 toiletten en 2 keukens, deze worden allen gedeeld met 11 huisgenoten.

Je vind de Kamer aan de Tongelresestraat Eindhoven Nederland  te Eindhoven nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Eindhoven aan de Tongelresestraat Eindhoven Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Eindhoven. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Tongelresestraat in Eindhoven wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Tongelresestraat in Eindhoven – Klik hier

Details van Kamer Tongelresestraat in Eindhoven

Prijs – 495.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 15

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Tongelresestraat Eindhoven Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren