Tongelresestraat Eindhoven Nederland in Eindhoven via Huurflits

Tongelresestraat Eindhoven NederlandRuime gestoffeerde kamer beschikbaar aan de Tongelresestraat, dichtbij het centrum van Eindhoven, Centraal Station, TU Eindhoven, Fontys.Met gedeelde keuken, woonkamer, 2 badkamers, wasruimte, tuin en berging.De algemene ruimtes worden tevens schoongemaakt

Je vind de Kamer aan de Tongelresestraat Eindhoven Nederland  te Eindhoven nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Eindhoven aan de Tongelresestraat Eindhoven Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Eindhoven. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Tongelresestraat in Eindhoven wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Tongelresestraat in Eindhoven – Klik hier

Details van Kamer Tongelresestraat in Eindhoven

Prijs – 625.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 18

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Tongelresestraat Eindhoven Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren