Tongerloseweg Hegelsom Nederland in Hegelsom via Huurflits

Tongerloseweg Hegelsom NederlandGemeubileerde kamers in mooi huis een paar minuten buiten het centrum van Horst. Het huis is gelegen op een boerderij, naast het huis van de eigenaar. Het huis is geschikt voor 6-8 personen. Er is een gedeelde woonkamer en keuken. Ik ben op zoek naar mensen die netjes en welgemanierd zijn.

Je vind de Kamer aan de Tongerloseweg Hegelsom Nederland  te Hegelsom nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Hegelsom aan de Tongerloseweg Hegelsom Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Hegelsom. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Tongerloseweg in Hegelsom wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Tongerloseweg in Hegelsom – Klik hier

Details van Kamer Tongerloseweg in Hegelsom

Prijs – 500.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 11

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Tongerloseweg Hegelsom Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren