Tongerloseweg Hengelsom Nederland in Hengelsom via Huurflits

Tongerloseweg Hengelsom NederlandGemeubileerde kamers in leuk huis een paar minuten buiten het centrum van Horst. Het huis is gelegen op een boerderij, naast het huis van de eigenaar. Het huis is geschikt voor 6-8 personen. Er is een gedeelde woonkamer en keuken. Ik zoek mensen die netjes en welgemanierd zijn. Geen luide muziek toegestaan op de locatie. Kamers zijn per direct beschikbaar. De woning ligt vlakbij het treinstation Horst-Sevenum. Vanaf daar is het slechts 28 min naar station Eindhoven Centraal.

Je vind de Kamer aan de Tongerloseweg Hengelsom Nederland  te Hengelsom nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Hengelsom aan de Tongerloseweg Hengelsom Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Hengelsom. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Tongerloseweg in Hengelsom wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Tongerloseweg in Hengelsom – Klik hier

Details van Kamer Tongerloseweg in Hengelsom

Prijs – 500.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 11

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Tongerloseweg Hengelsom Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren