Tongerseweg Maastricht Nederland in Maastricht via Huurflits

Tongerseweg Maastricht NederlandDit mooie gemeubileerde appartement heeft een woonkamer met open keuken. Deze keuken is voorzien van 4 pits gasfornuis, afzuigkap, vaatwasser, oven en spoelbak.De woonkamer is voorzien van degelijke meubelen en een 50 inch flatscreen tv en Bose dolby surround set.Vanuit de slaapkamer, welke is voorzien van een 2 persoons boxspring, heeft u toegang tot het balkon.De badkamer is voorzien van een ligbad/douche combinatie en een wastafel met spiegel. Het toilet is apart.Er is een wasmachine en droger.

Je vind de Appartement aan de Tongerseweg Maastricht Nederland  te Maastricht nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Maastricht aan de Tongerseweg Maastricht Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Maastricht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Tongerseweg in Maastricht wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Tongerseweg in Maastricht – Klik hier

Details van Appartement Tongerseweg in Maastricht

Prijs – 1075.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 80

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Tongerseweg Maastricht Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren