Tongerseweg Maastricht Nederland in Maastricht via Huurflits

Tongerseweg Maastricht NederlandLeuke zelfstandige studentenstudio met eigen keuken voorzien van koelkast, afzuigkap, 2-pits elektrische kookplaat en badkamer met douche, toilet en wastafel. De studio is geheel voorzien van een laminaatvloer. Er is een gezamenlijke tuin en fietsenberging. In de kelder van het hoofdgebouw mag gebruik gemaakt worden van de wasmachines en drogers.

Je vind de Studio aan de Tongerseweg Maastricht Nederland  te Maastricht nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Maastricht aan de Tongerseweg Maastricht Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Maastricht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Tongerseweg in Maastricht wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Tongerseweg in Maastricht – Klik hier

Details van Studio Tongerseweg in Maastricht

Prijs – 800.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 20

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Tongerseweg Maastricht Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren