Topaasstraat Ede Nederland in Ede via Huurflits

Topaasstraat Ede NederlandHier woon je heerlijk rustig aan een groen plantsoen. En dat terwijl het centrum en het station van Ede op loopafstand liggen. De fraaie appartementen hebben allemaal een grote buitenruimte en een eigen parkeerplaats. Het appartement is 105 m2 en is voorzien van een luxe keuken en badkamer met veel lichtinval in de woonkamer!Alles over het huurappartement voor jou:- luxe huurappartement in het centrum van Ede- een keurig balkon- Eigen parkeerplaats in de afgesloten parkeergarage- compleet met luxe keuken en fraai sanitair- fraai uitzicht op groen of een plein- alle voorzieningen op loopafstand

Je vind de Appartement aan de Topaasstraat Ede Nederland  te Ede nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Ede aan de Topaasstraat Ede Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Ede. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Topaasstraat in Ede wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Topaasstraat in Ede – Klik hier

Details van Appartement Topaasstraat in Ede

Prijs – 1090.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 105

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Topaasstraat Ede Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren