Torenallee Eindhoven Nederland in Eindhoven via Huurflits

Torenallee Eindhoven NederlandALGEMEENWoonoppervlak ca. 68m2;Gelegen op de 4e verdieping;3-kamer appartement;Fraaie loggia van ca. 5.5m2 met prachtig uitzicht op de Torenallee;3 fietsplekken in gezamenlijke fietsenstalling;AF HEBBENComplete, geheel betegelde badkamer met inloopdouche en wastafel;Complete keuken met combimagnetron/oven, koelkast, vaatwasser, afzuigkap en inductiekookplaat;Appartement geheel voorzien van vloerverwarming;Muren in het appartement zijn voorzien van stucwerk, schilderwerk (wit;PVC vloerafwerking en nette plinten;Aluminium gevelkozijnen met HR++ beglazing;Geen aansluiting op gas maar een duurzame centrale energievoorziening voor warmte, koud en warm water.

Je vind de Appartement aan de Torenallee Eindhoven Nederland  te Eindhoven nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Eindhoven aan de Torenallee Eindhoven Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Eindhoven. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Torenallee in Eindhoven wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Torenallee in Eindhoven – Klik hier

Details van Appartement Torenallee in Eindhoven

Prijs – 1400.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 68

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Torenallee Eindhoven Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren