Toussaintkade DenHaag Nederland in DenHaag via Huurflits

Toussaintkade DenHaag NederlandIndeling:Entree van het huis, trappen naar de top etage. Entree van het appartement. Een grote woonkamer (ca. 50m²) met open keuken, volledig geoutilleerd met o.a. 5-pits gasfornuis, koelkast, vriezer, vaatwasser, was/droogcombinatie, etc. Een apart toilet, een badkamer (ca.7m²) met bad, aparte douche en wastafel. De ruime slaapkamer (ca. 20m²) met grote Velux-ramen en een tweepersoonsbed.

Je vind de Appartement aan de Toussaintkade DenHaag Nederland  te DenHaag nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad DenHaag aan de Toussaintkade DenHaag Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in DenHaag. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Toussaintkade in Den Haag wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Toussaintkade in Den Haag – Klik hier

Details van Appartement Toussaintkade in Den Haag

Prijs – 1350.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 80

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Toussaintkade DenHaag Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren