Treurenburgstraat Eindhoven Nederland in Eindhoven via Huurflits

Treurenburgstraat Eindhoven NederlandAlle woningen hebben ruime balkons, waarvan een deel uitzicht biedt op het water en een ander deel op de stad. De appartementen hebben een luxe afwerkingsniveau en zijn voorzien van vloerverwarming, een complete keuken met inbouwapparatuur en volledig ingerichte badkamer. Parkeren kan in een ondergelegen garage. De garage wordt al voorbereid op elektrische auto’s.

Je vind de Appartement aan de Treurenburgstraat Eindhoven Nederland  te Eindhoven nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Eindhoven aan de Treurenburgstraat Eindhoven Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Eindhoven. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Treurenburgstraat in Eindhoven wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Treurenburgstraat in Eindhoven – Klik hier

Details van Appartement Treurenburgstraat in Eindhoven

Prijs – 1060.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 71

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Treurenburgstraat Eindhoven Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren