Trompstraat DenHaag Nederland in DenHaag via Huurflits

Trompstraat DenHaag NederlandIndeling:Entree in hal. Trap naar de eerste verdieping. Entree appartement, hal, separaat toilet, woonkamer met grote raampartijen en stijlvol ingericht. Moderne keuken met inbouwapparatuur zoals oven, koelkast, vaatwasser en inductiekookplaat, genoeg ruimte in keukenkasten. De badkamer heeft een ruime inloopdouche, met handdoekdroger en wastafel. De hoofdslaapkamer heeft een ruim en comfortabel bed, een tv aan de muur en een ruime kledingkast. Via de slaapkamer toegang tot een balkon met uitzicht op het Anna Paulownaplein. Het appartement is hoogwaardig afgewerkt en stijlvol ingericht en heeft een heerlijk ruim zonneterras aan de achterzijde.Details:- Balkon en een ruim zonnig terras;- Stijlvol gemeubileerd;- Wasmachine en droger aanwezig;- Turn-key, u heeft alleen uw koffer nodig!

Je vind de Appartement aan de Trompstraat DenHaag Nederland  te DenHaag nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad DenHaag aan de Trompstraat DenHaag Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in DenHaag. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Trompstraat in Den Haag wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Trompstraat in Den Haag – Klik hier

Details van Appartement Trompstraat in Den Haag

Prijs – 1400.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 46

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Trompstraat DenHaag Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren