Trompstraat Zwolle Nederland in Zwolle via Huurflits

Trompstraat Zwolle NederlandOVER DE WONINGDe kamer is gelegen in een woning op iets meer dan 5 minuten fietsen van de stad en het station. Er is een bushalte gelegen op een minuut loopafstand, ook bevindt zich een supermarkt op een paar minuten afstand gelegen. Iets verderop is het winkelcentrum Diezerpoort waar diverse winkels te vinden zijn. De betreffende kamer is gesitueerd op de eerste etage en een aparte slaapkamer bevindt zich op de tweede etage. De kamer beschikt over 2 inbouwkasten. De keuken, douche, toilet en dakterras worden gedeeld met de medebewoners. Er is ook een buitenruimte aanwezig die tevens gedeeld wordt met de medebewoners.

Je vind de Kamer aan de Trompstraat Zwolle Nederland  te Zwolle nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Zwolle aan de Trompstraat Zwolle Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Zwolle. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Trompstraat in Zwolle wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Trompstraat in Zwolle – Klik hier

Details van Kamer Trompstraat in Zwolle

Prijs – 337.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 23

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Trompstraat Zwolle Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren