Trosdravik Leeuwarden Nederland in Leeuwarden via Huurflits

Trosdravik Leeuwarden NederlandDit ruim opgezette appartementencomplex, De Parade, ligt in de groene wijk Aldlan-West, gelegen aan de rondweg op slechts 150 meter van het Medisch Centrum Leeuwarden en het levendige centrum van Leeuwarden op slechts 10 minuten fietsafstand.De Parade bestaat uit 4 gebouwen met in totaal ca. 250 appartementen.Het betreft een 2-kamer appartement gelegen op de begane grond met een gebruiksoppervlakte van ca 55 m². De lichte woonkamer heeft een open keuken en één slaapkamer. De luxe badkamer is o.a. voorzien van een inloopdouche.Tevens is er in het complex een algemene fietsenberging.

Je vind de Appartement aan de Trosdravik Leeuwarden Nederland  te Leeuwarden nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Leeuwarden aan de Trosdravik Leeuwarden Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Leeuwarden. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Trosdravik in Leeuwarden wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Trosdravik in Leeuwarden – Klik hier

Details van Appartement Trosdravik in Leeuwarden

Prijs – 661.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 55

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Trosdravik Leeuwarden Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren