Truus_Gelsingstraat Lent Nederland in Lent via Huurflits

Truus_Gelsingstraat Lent NederlandLiving-Inn is een woonzorgconcept waar senioren en starters een zorgeloze toekomst tegemoet gaan. Ontmoeten en samen genieten staan centraal. Met aandacht voor elkaar bouwen jong en oud hier aan het goede leven.Locatie:Living-Inn wordt gerealiseerd in de wijk “Hof van Holland”, het nieuwste stadsdeel van Nijmegen aan de overkant van de Waal. Met het winkelcentrum “Hart van de Waalsprong” wordt deze wijk hét stadshart van Nijmegen-Noord.

Je vind de Appartement aan de Truus_Gelsingstraat Lent Nederland  te Lent nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Lent aan de Truus_Gelsingstraat Lent Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Lent. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Truus Gelsingstraat in Lent wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Truus Gelsingstraat in Lent – Klik hier

Details van Appartement Truus Gelsingstraat in Lent

Prijs – 975.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 68

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Truus_Gelsingstraat Lent Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren