Tuinen Leeuwarden Nederland in Leeuwarden via Huurflits

Tuinen Leeuwarden NederlandHet betreft een slaapkamer van ca. 12 vierkante meter in een leuk studentenhuis met 3 andere studenten. De kamer is gelegen op de 2e verdieping. De kamer is zeer licht, heeft een houten vloer en een extra eigen wastafel. De extra eigen studeerkamer gelegen op de 3e verdieping (zolder) en is ca. 14 m2.In totaal is de woning ca. 137 vierkante meter, verdeeld over 4 studentenkamers, een gedeelde keuken met diverse apparatuur, 2 gedeelde badkamers met douches en toiletten, een gezamenlijke wasruimte/bijkeuken.

Je vind de Kamer aan de Tuinen Leeuwarden Nederland  te Leeuwarden nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Leeuwarden aan de Tuinen Leeuwarden Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Leeuwarden. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Tuinen in Leeuwarden wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Tuinen in Leeuwarden – Klik hier

Details van Kamer Tuinen in Leeuwarden

Prijs – 549.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 26

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Tuinen Leeuwarden Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren