Tulpstraat, Utrecht, Netherlands in Utrecht via Huurflits

Tulpstraat, Utrecht, NetherlandsLeuke gemeubileerd appartement gesitueerd in de wijk Buiten Wittevrouwen gelegen aan een autovrije straat.Woonkamer, open keuken met diverse apparatuur. Slaapgedeelte is aan de achterzijde van het appartement. Badkamer met douche, wastafel en toilet.Bijzonderheden:- Minimale huurperiode 12 maanden voor een aantoonbare tijdelijke duur- Inkomenseis: bruto maandsalaris is minimaal 3x de maandhuur- Huurprijs is exclusief gas/stadsverwarming, water, elektra, internet/tv en gemeentelijke gebruiksbelastingen- Geen huisdieren toegestaan- Roken niet toegestaan- Woningdeling is niet toegestaan- Deze woning beschikt niet over een definitieve energielabel- Voorbehoud gunning eigenaar- Waarborgsom staat gelijk aan twee maanden huur

Je vind de Appartement aan de Tulpstraat, Utrecht, Netherlands  te Utrecht nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Utrecht aan de Tulpstraat, Utrecht, Netherlands en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Utrecht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Tulpstraat in Utrecht wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Tulpstraat in Utrecht – Klik hier

Details van Appartement Tulpstraat in Utrecht

Prijs – 1295.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 57

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Tulpstraat, Utrecht, Netherlands

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren