Turfsingel Groningen Nederland in Groningen via Huurflits

Turfsingel Groningen NederlandHet appartement is gelegen op de tweede verdieping. Het appartement heeft een ruime woonkamer, eethoek en open keuken. Het appartement heeft ook twee slaapkamers.Door de gunstige indeling is deze woonruimte uitermate geschikt voor woningdelers.De woonruimte kan optioneel gemeubileerd worden opgeleverd.

Je vind de Appartement aan de Turfsingel Groningen Nederland  te Groningen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Groningen aan de Turfsingel Groningen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Groningen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Turfsingel in Groningen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Turfsingel in Groningen – Klik hier

Details van Appartement Turfsingel in Groningen

Prijs – 995.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 65

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Turfsingel Groningen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren