Turftorenstraat, Binnenstad, Groningen, Netherlands, 9712BR, Netherlands in Groningen via Huurflits

Turftorenstraat, Binnenstad, Groningen, Netherlands, 9712BR, NetherlandsAan de Turftorenstraat komt per 1 juni een leuk één-slaapkamerappartement beschikbaar. Het appartement is gelegen op de begane grond en is in totaal circa 42m2 groot. Het beschikt over een ruime woonkamer met open keuken (ca. 30m2), een slaapkamer (ca. 7,5m2), een douche met wasmachineaansluiting en een apart gelegen toilet met wastafelmeubel. De keuken beschikt over diverste inbouwapparatuur zoals koelkast, kookplaat, oven en afzuigkap. Tevens is het hele appartement voorzien van vloerverwarming!Het appartement is gelegen op een toplocatie, midden in de binnenstad!De huurprijs bedraagt €850,- per maand, inclusief een voorschot voor gas, water en elektra. Tv & internet dient huurder zelf af te sluiten. Helaas is huurtoeslag op dit appartement niet mogelijk.

Je vind de Appartement aan de Turftorenstraat, Binnenstad, Groningen, Netherlands, 9712BR, Netherlands  te Groningen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Groningen aan de Turftorenstraat, Binnenstad, Groningen, Netherlands, 9712BR, Netherlands en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Groningen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Turftorenstraat in Groningen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Turftorenstraat in Groningen – Klik hier

Details van Appartement Turftorenstraat in Groningen

Prijs – 850.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 42

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Turftorenstraat, Binnenstad, Groningen, Netherlands, 9712BR, Netherlands

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren