Tweede_Bothofdwarsstraat Enschede Nederland in Enschede via Huurflits

Tweede_Bothofdwarsstraat Enschede NederlandDe ligging is om verschillende redenen zeer gunstig te noemen. Op loopafstand tref je namelijk een groot en recent vernieuwd winkelcentrum evenals het bruisende stadscentrum van Enschede. Via vrijwel een directe aansluiting op de ring van Enschede tref je daarnaast eenvoudig per auto en openbaar vervoer alle dagelijkse voorzieningen.indeling:Appartement verdieping: middels steektrap bereikbaar vanaf de straat, entree, gang met toegang tot de badkamer voorzien van wastafel, toilet, douche en wasmachine aansluiting, twee slaapkamers waarvan een met CV-kast, woonkamer met openslaande deuren met Frans balkon (fraai uitzicht over groene omgeving), open keuken voorzien van een inbouwkeuken met diverse apparatuur.

Je vind de Appartement aan de Tweede_Bothofdwarsstraat Enschede Nederland  te Enschede nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Enschede aan de Tweede_Bothofdwarsstraat Enschede Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Enschede. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Tweede Bothofdwarsstraat in Enschede wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Tweede Bothofdwarsstraat in Enschede – Klik hier

Details van Appartement Tweede Bothofdwarsstraat in Enschede

Prijs – 950.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 50

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Tweede_Bothofdwarsstraat Enschede Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren