Tweede_Drift_Spilsluizen Groningen Nederland in Groningen via Huurflits

Tweede_Drift_Spilsluizen Groningen NederlandHet appartement is gevestigd op een unieke locatie aan de Tweede Drift Spilsluizen tegenover het water. De voordeur is iets beneden de grond gelegen en leidt naar de souterrain. Bij binnenkomst kom je in de hal. In de hal is aan de linkerzijde een deur die lijdt naar een opslagruimte waar je eventueel je fiets zou kunnen stallen. Verder is er een toilet gelegen in de hal.De woonkeuken bevindt zich in de souterrain. De keuken is voorzien van een oven, vaatwasser, gasfornuis, afzuigkap, wasbak en voldoende opslagruimte en werkblad. In de keuken is voldoende ruimte voor een eettafel voor 8 personen. Ook is er in de keuken trapkast aanwezig, wat kan worden gebruikt als opslag.

Je vind de Appartement aan de Tweede_Drift_Spilsluizen Groningen Nederland  te Groningen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Groningen aan de Tweede_Drift_Spilsluizen Groningen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Groningen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Tweede Drift Spilsluizen in Groningen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Tweede Drift Spilsluizen in Groningen – Klik hier

Details van Appartement Tweede Drift Spilsluizen in Groningen

Prijs – 1100.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 60

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Tweede_Drift_Spilsluizen Groningen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren