Tweede_Hunzestraat Groningen Nederland in Groningen via Huurflits

Tweede_Hunzestraat Groningen NederlandZeer nette gestoffeerde benedenwoning nabij het Noorderplantsoen, op loopafstand van het centrum, supermarkten en bushaltes.De woonkamer is circa 30 m² en heeft een open keuken welke is voorzien van diverse inbouwapparatuur waaronder een gaskookplaat, koelkast en vaatwasser. De woning is recentelijk nieuw geschilderd en er ligt een nette PVC laminaatvloer.Vanuit de slaapkamer is een nette badkamer bereikbaar met wastafel en hoekbad. Achter de woning ligt een fijne binnentuin.

Je vind de Appartement aan de Tweede_Hunzestraat Groningen Nederland  te Groningen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Groningen aan de Tweede_Hunzestraat Groningen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Groningen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Tweede Hunzestraat in Groningen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Tweede Hunzestraat in Groningen – Klik hier

Details van Appartement Tweede Hunzestraat in Groningen

Prijs – 950.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 50

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Tweede_Hunzestraat Groningen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren