Tweede_Willemstraat Groningen Nederland in Groningen via Huurflits

Tweede_Willemstraat Groningen NederlandNet appartement welke gesitueerd is op de tweede en derde etage en heeft een eigen opgang. De woonruimte is gemeubileerd. De woonkamer is ca. 36m2 met open keuken van ca. 6m2. Er is een slaapkamer van ca. 20m2. De badkamer is ca. 6m2 (douche en toilet). Dit appartement is gelegen in een leuke en rustige buurt van Groningen (Herewegbuurt). Er is parkeergelegenheid aanwezig middels een vergunning. De huurprijs is exclusief gas, water, elektra, internet en gemeentelijke belastingen . Alleen geschikt voor werkende personen.

Je vind de Appartement aan de Tweede_Willemstraat Groningen Nederland  te Groningen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Groningen aan de Tweede_Willemstraat Groningen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Groningen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Tweede Willemstraat in Groningen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Tweede Willemstraat in Groningen – Klik hier

Details van Appartement Tweede Willemstraat in Groningen

Prijs – 900.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 70

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Tweede_Willemstraat Groningen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren