Twellosebeeklaan Utrecht Nederland in Utrecht via Huurflits

Twellosebeeklaan Utrecht NederlandDit appartement is gelegen op de 1e verdieping. De woning heeft een balkon van 4 m2 gelegen op het noordoosten en heeft een grote interne berging en een parkeerplaats. Voor deze woning gelden de middenhuur-eisen. De compleet afgewerkte hoekkeuken is van het merk Bruynzeel. Het aanrechtblad is van composiet met een enkele RVS spoelbak. De keuken is voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur waaronder een koelvriescombinatie, blokschouw afzuigkap, combimagnetron, inductiekookplaat en vaatwasser. De badkamer is compleet afgewerkt en heeft een douche met douchewand en wastafel met grote spiegel.

Je vind de Appartement aan de Twellosebeeklaan Utrecht Nederland  te Utrecht nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Utrecht aan de Twellosebeeklaan Utrecht Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Utrecht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Twellosebeeklaan in Utrecht wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Twellosebeeklaan in Utrecht – Klik hier

Details van Appartement Twellosebeeklaan in Utrecht

Prijs – 950.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 49

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Twellosebeeklaan Utrecht Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren