Twellosebeeklaan Utrecht Nederland in Utrecht via Huurflits

Twellosebeeklaan Utrecht NederlandDe woning heeft een terras van 5,8 m2 gelegen op het zuidwesten en beschikt over twee interne bergingen en een parkeerplaats. Het aanrechtblad is gemaakt van composiet met een enkele RVS spoelbak. De keuken is voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur waaronder een koel-vriescombinatie, afzuigkap, combimagnetron, inductiekookplaat en vaatwasser. De badkamer is geheel afgewerkt en heeft een douche met douchedeur, toilet en wastafel met grote spiegel. Naast het toilet in de badkamer beschikt deze woning over een separaat toilet met een hangend toilet.De woning heeft een terras van 5,8 m2 gelegen op het zuidwesten en beschikt over twee interne bergingen en een parkeerplaats. De volledig afgewerkte hoekkeuken is van het merk Bruynzeel. Het aanrechtblad is gemaakt van composiet met een enkele RVS spoelbak. De keuken is voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur waaronder een koel-vriescombinatie, afzuigkap, combimagnetron, inductiekookplaat en vaatwasser. De badkamer is geheel afgewerkt en heeft een douche met douchedeur, toilet en wastafel met grote spiegel. Naast het toilet in de badkamer beschikt deze woning over een separaat toilet met een hangend toilet.

Je vind de Appartement aan de Twellosebeeklaan Utrecht Nederland  te Utrecht nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Utrecht aan de Twellosebeeklaan Utrecht Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Utrecht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Twellosebeeklaan in Utrecht wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Twellosebeeklaan in Utrecht – Klik hier

Details van Appartement Twellosebeeklaan in Utrecht

Prijs – 1150.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 52

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Twellosebeeklaan Utrecht Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren