Twellosebeeklaan Utrecht Nederland in Utrecht via Huurflits

Twellosebeeklaan Utrecht NederlandIn de wijk Parkhaven Utrecht worden in totaal 333 gasloze en energiezuinige huurappartementen gerealiseerd, waarvan een deel onder bijzondere voorwaarden wordt verhuurd. Verspreid over 12 woongebouwen (A, B en C) heeft u de keuze uit diverse woningtypen: van 2-kamerappartementen van ca. 46 m² tot 5-kamerappartementen van ca. 150 m². Elk huurappartement heeft een luxe en moderne keuken met combi-oven, inductiekookplaat, koel-/vriescombinatie en vaatwasser. De badkamers zijn compleet en modern. Parkhaven wordt de ideale plek om te wonen! De verhuur en oplevering van de woningen zal gefaseerd plaatsvinden.

Je vind de Appartement aan de Twellosebeeklaan Utrecht Nederland  te Utrecht nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Utrecht aan de Twellosebeeklaan Utrecht Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Utrecht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Twellosebeeklaan in Utrecht wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Twellosebeeklaan in Utrecht – Klik hier

Details van Appartement Twellosebeeklaan in Utrecht

Prijs – 1225.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 46

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Twellosebeeklaan Utrecht Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren