U.T._Delfiaweg Groningen Nederland in Groningen via Huurflits

U.T._Delfiaweg Groningen NederlandZeer hoogwaardig afgewerkt 2 kamer appartement op woonboot, verdeeld over 2 woonlagen, op 10 minuten fietsen van het centrum van Groningen en nabij winkels in Hoogkerk.Op de bovenste verdieping bevindt zich de woonkamer met open keuken. De keuken is van alle gemakken voorzien met kookplaat, combimagnetron, koelkast met vriesvak en vaatwasser. De slaapkamer van circa 12 m2 bevindt zich op de benedenverdieping, hier bevindt zich ook de luxe badkamer, separaat toilet, berging met wasmachine en droger die bij het appartement horen. Het appartement wordt netjes afgewerkt opgeleverd: geschilderd, voorzien van verlichting (inbouwspots) en nette vloeren. Kortom: u hoeft er zelf niets meer aan te doen. Parkeren is gratis voor de deur.

Je vind de Appartement aan de U.T._Delfiaweg Groningen Nederland  te Groningen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Groningen aan de U.T._Delfiaweg Groningen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Groningen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement U.T. Delfiaweg in Groningen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement U.T. Delfiaweg in Groningen – Klik hier

Details van Appartement U.T. Delfiaweg in Groningen

Prijs – 1195.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 50

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de U.T._Delfiaweg Groningen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren