Uiverlaan Maassluis Nederland in Maassluis via Huurflits

Uiverlaan Maassluis NederlandBinnenkomst in de algemene hal.Het appartement heeft een ruime woonkamer voorzien van een open keuken met vaatwasser,kookplaat,afzuigkap en koelkast.De volledig betegelde badkamer is voorzien van een inloopdouche, wastafel met meubel en designradiator.

Je vind de Appartement aan de Uiverlaan Maassluis Nederland  te Maassluis nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Maassluis aan de Uiverlaan Maassluis Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Maassluis. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Uiverlaan in Maassluis wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Uiverlaan in Maassluis – Klik hier

Details van Appartement Uiverlaan in Maassluis

Prijs – 935.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 64

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Uiverlaan Maassluis Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren