Ungerplein Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Ungerplein Rotterdam NederlandHet appartement ligt aan een rustige weg op loopafstand van winkels en supermarkten. 5 minuten van winkelcentra en het Centrum. 10 min Loopafstand van NS station Centraal station. Dichtbij openbare wegen. De Erasmus Universiteit ligt op 15 minuten met de busweg.

Je vind de Kamer aan de Ungerplein Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Rotterdam aan de Ungerplein Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Ungerplein in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Ungerplein in Rotterdam – Klik hier

Details van Kamer Ungerplein in Rotterdam

Prijs – 450.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 30

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Ungerplein Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren