Uniabuurt Leeuwarden Nederland in Leeuwarden via Huurflits

Uniabuurt Leeuwarden NederlandOp mooie locatie in het centrum gelegen geheel verbouwd appartement in een monumentaal pand, alle voorzieningen op loopafstand, winkels, terrassen, te veel om op te noemen, treinstation op 5 min loopafstand. echt voor liefhebbers die in het stadscentrum willen wonen.Appartement,1e verdieping:Indeling: entree, toilet, trapopgang, woonkamer/keuken (28 m2), keuken voorzien van elektrische kookplaat, afzuigkap, oven, koelvriescombinatie en vaatwasser.Provisiekast2e verdieping:1 slaapkamers 21 m2, badkamer met douche, wasmeubel 4,5m2.3e verdieping:Zeer ruime zolderverdieping 29 m2Het appartement is geheel voorzien van laminaatvloeren, raambekleding dient men zelf voor te zorgen.

Je vind de Appartement aan de Uniabuurt Leeuwarden Nederland  te Leeuwarden nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Leeuwarden aan de Uniabuurt Leeuwarden Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Leeuwarden. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Uniabuurt in Leeuwarden wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Uniabuurt in Leeuwarden – Klik hier

Details van Appartement Uniabuurt in Leeuwarden

Prijs – 925.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 83

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Uniabuurt Leeuwarden Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren