Unolaan Heerlen Nederland in Heerlen via Huurflits

Unolaan Heerlen NederlandBEGANE GROND: Centrale hal met brievenbussen, bellentableau, trappenhuis en meterkast, APPARTEMENT: Hal/privé-entree; centrale hal met bergruimte, stookruimte TOILET: Een betegeld toilet met fontein; BADKAMER: betegeld badkamer (1.65×2.75m) met vaste wastafel en inloopdouche met glazen deur; SLAAPKAMERS: 3 slaapkamers (resp. groot: 2.80×4.30m, 2.90×3.35m en 2.90×4.45m), waarvan 1 in gebruik als wasruimte met deur naar terras achterzijde; WOONKAMER: (5.95*4.70×7.20m) in open verbinding met keuken en toegang tot terras aan de straatzijde; KEUKEN: Nieuwe open keuken 2021 met standaard keukeninstallatie voorzien van inbouwapparatuur.

Je vind de Appartement aan de Unolaan Heerlen Nederland  te Heerlen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Heerlen aan de Unolaan Heerlen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Heerlen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Unolaan in Heerlen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Unolaan in Heerlen – Klik hier

Details van Appartement Unolaan in Heerlen

Prijs – 870.00
Aantal kamers – 4
Woonoppervlakte – 90

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Unolaan Heerlen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren