Uppelse_Vliet Tilburg Nederland in Tilburg via Huurflits

Uppelse_Vliet Tilburg NederlandVia een gezamenlijke hal is de studio te bereiken op de begane grond.De studio beschikt over een zeer sfeervolle woonkamer met natuurstenen vloer en open keuken. Vanuit de woonkamer toegang tot een eigen tuin met vlonderterras direct aan het water gelegen. Hier is het op een warme zomeravond pas echt heerlijk genieten van de rust en het uitzicht!Keuken:Nette keuken, welke is voorzien van kookplaat, afzuigkap, oven en vaatwasser ( geen koelkast aanwezig ).Gezamenlijke badkamer:De moderne badkamer is gelegen op de eerste verdieping en is voorzien van toilet, wastafelmeubel, spiegel en douche.Eigen berging aanwezig voor het stallen van opslag of fietsen.Parkeren:Voldoende- en gratis parkeergelegenheid vóór de deur. In de buurt kan men de auto gratis parkeren.De huurprijs is inclusief internet en tv signaal.

Je vind de Studio aan de Uppelse_Vliet Tilburg Nederland  te Tilburg nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Tilburg aan de Uppelse_Vliet Tilburg Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Tilburg. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Uppelse Vliet in Tilburg wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Uppelse Vliet in Tilburg – Klik hier

Details van Studio Uppelse Vliet in Tilburg

Prijs – 799.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 30

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Uppelse_Vliet Tilburg Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren