Utrecht, Netherlands, The Netherlands in Utrecht via Huurflits

Utrecht, Netherlands, The NetherlandsDe studio is gelegen op de 1e verdieping. Bij het betreden van het studio appartement komt u eerst in het eetgedeelte; bestaande uit een duurzame bamboe uitschuifbare keukentafel met twee bijpassende eetkamerstoelen gericht op het centrale raam, wat zorgt voor een duidelijk straatbeeld.

Je vind de Studio aan de Utrecht, Netherlands, The Netherlands  te Utrecht nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Utrecht aan de Utrecht, Netherlands, The Netherlands en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Utrecht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Amsterdamsestraatweg in Utrecht wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Amsterdamsestraatweg in Utrecht – Klik hier

Details van Studio Amsterdamsestraatweg in Utrecht

Prijs – 880.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 20

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Utrecht, Netherlands, The Netherlands

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren