Utrechtse_Jaagpad Leiden Nederland in Leiden via Huurflits

Utrechtse_Jaagpad Leiden NederlandIndeling: gezamenlijke entree op de begane grond, entree appartement, ruime woonkamer met open keuken v.v. gootsteen met kraan, aansluiting gasfornuis en afzuigkap, ruime slaapkamer aan de achterzijde met deur naar achtertuin. Badkamer v.v. douche, toilet en wastafel. Het appartement is voorzien van een laminaatvloer en is recent geschilderd.

Je vind de Appartement aan de Utrechtse_Jaagpad Leiden Nederland  te Leiden nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Leiden aan de Utrechtse_Jaagpad Leiden Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Leiden. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Utrechtse Jaagpad in Leiden wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Utrechtse Jaagpad in Leiden – Klik hier

Details van Appartement Utrechtse Jaagpad in Leiden

Prijs – 1050.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 55

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Utrechtse_Jaagpad Leiden Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren