Utrechtseweg Zeist Nederland in Zeist via Huurflits

Utrechtseweg Zeist NederlandGemeubileerde studentenkamer van 12,6 m2 te huur op de begane grond in een gezellig studentenhuis met gedeelde douche, toilet, keuken en mooie grote tuin. De kamer is opgedeeld in 2 kleinere kamers van 7 m2, zodat je een apart slaapgedeelte en aparte studeerkamer hebt. Ongeveer 10 medestudenten wonen op dezelfde verdieping.

Je vind de Kamer aan de Utrechtseweg Zeist Nederland  te Zeist nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Zeist aan de Utrechtseweg Zeist Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Zeist. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Utrechtseweg in Zeist wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Utrechtseweg in Zeist – Klik hier

Details van Kamer Utrechtseweg in Zeist

Prijs – 600.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 14

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Utrechtseweg Zeist Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren