Utrechtseweg Zeist Nederland in Zeist via Huurflits

Utrechtseweg Zeist NederlandHet complex is gelegen in een natuurlijke omgeving waar je in de zomer gezellig met je vrienden in de tuin kunt zitten of andere leuke activiteiten kunt ondernemenGemeubileerde kamer van 12,6 m2 te huur in gezellig studentenhuis met gedeelde douche, toilet, keuken en mooie grote tuin. Ongeveer 10 studenten wonen op dezelfde verdieping. Centraal gelegen, nabij de winkels in Zeist.

Je vind de Kamer aan de Utrechtseweg Zeist Nederland  te Zeist nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Zeist aan de Utrechtseweg Zeist Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Zeist. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Utrechtseweg in Zeist wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Utrechtseweg in Zeist – Klik hier

Details van Kamer Utrechtseweg in Zeist

Prijs – 600.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 13

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Utrechtseweg Zeist Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren