Vaart_Z.Z. Assen Nederland in Assen via Huurflits

Vaart_Z.Z. Assen NederlandOp een fantastische locatie in het CENTRUM van Assen, uitkijk op de gezellige terrassen op de Kop van de Vaart en de Markt. Je woont op loopafstand van alle voorzieningen die de binnenstad van Assen biedt.Indeling:Hal, ruime woonkamer met uitkijk op de vaart, open keuken, badkamer met douchehoek, wastafel & toilet, wasmachineaansluiting, Vanuit de keuken heb je toegang tot het heerlijke dakterras, gelegen op het zuiden. Op de eerste verdieping is de slaapkamer gelegen.

Je vind de Appartement aan de Vaart_Z.Z. Assen Nederland  te Assen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Assen aan de Vaart_Z.Z. Assen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Assen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Vaart Z.Z. in Assen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Vaart Z.Z. in Assen – Klik hier

Details van Appartement Vaart Z.Z. in Assen

Prijs – 800.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 65

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Vaart_Z.Z. Assen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren