Valeriusrondeel CapelleaandenIJssel Nederland in CapelleaandenIJssel via Huurflits

Valeriusrondeel CapelleaandenIJssel NederlandHet pand wordt momenteel voorbereid en gerenoveerd. Er wordt geschilderd, de gemeenschappelijke ruimtes worden compleet ingericht en de kamers krijgen allemaal een bed, een kledingkast en een bureau met stoel. Let op: Foto’s van de slaapkamer zijn een impressie van hoe de kamer er eenmaal uit zal zien, het meubilair zal hetzelfde zijn, evenals de kleuren van de muren en het plafond. Dus de kamer en het appartement zullen worden voorzien van alles wat u nodig heeft voor uw verblijf.Het appartement heeft ook een groot en zonnig balkon om na school of werk te genieten van een mooie zomeravond. De keuken is volledig uitgerust met een spoelbak, een fornuis, een oven en een vaatwasser. Er is ook een wasmachine voor uw wasgoed.

Je vind de Kamer aan de Valeriusrondeel CapelleaandenIJssel Nederland  te CapelleaandenIJssel nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad CapelleaandenIJssel aan de Valeriusrondeel CapelleaandenIJssel Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in CapelleaandenIJssel. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Valeriusrondeel in Capelle aan den IJssel wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Valeriusrondeel in Capelle aan den IJssel – Klik hier

Details van Kamer Valeriusrondeel in Capelle aan den IJssel

Prijs – 850.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 10

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Valeriusrondeel CapelleaandenIJssel Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren