Valeriusstraat DenHaag Nederland in DenHaag via Huurflits

Valeriusstraat DenHaag NederlandIndeling:Ingang op straatniveau. Trap naar 2e verdieping. Toegang appartement, hal en toilet. Zeer ruime en lichte woon-/ eetkamer, voorzien van een mooie laminaatvloer, een sfeer open haard en originele details zoals glas in lood ramen en ornamenten plafonds. Vanuit het eetgedeelte toegang tot de moderne keuken voorzien van diverse apparatuur zoals vaatwasser, groot 6-pits gasfornuis met oven, afzuigkap en wasmachine. Toegang tot balkon. Sfeervolle slaapkamer met kastruimte. Badkamer met inloopdouche en wastafel.

Je vind de Appartement aan de Valeriusstraat DenHaag Nederland  te DenHaag nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad DenHaag aan de Valeriusstraat DenHaag Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in DenHaag. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Valeriusstraat in Den Haag wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Valeriusstraat in Den Haag – Klik hier

Details van Appartement Valeriusstraat in Den Haag

Prijs – 1250.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 60

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Valeriusstraat DenHaag Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren