Valeriusstraat in Amsterdam via Esteon

ValeriusstraatWoonruimte te huur in Oud-Zuid, Amsterdam. Vanaf 27-09-2018 komt er een Woonhuis beschikbaar! Het heeft een oppervlakte van 121m2, 4 kamer(s) en 3 slaapkamer(s). Het zal Gestoffeerd opgeleverd worden. De huurprijs is €2.950,- per maand (exclusief). De borgsom bedraagt €5.900,-. Matchen jouw woonwensen met deze woonruimte?

Je vind een Woonruimte te huur in Oud-Zuid, Amsterdam nu voor een scherpe prijs terug bij Esteon. Deze Woonhuis ligt in de stad Amsterdam aan de Valeriusstraat en is snel beschikbaar. Via Esteon kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Woonhuis in Amsterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Woonruimte te huur in Oud-Zuid, Amsterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Woonruimte te huur in Oud-Zuid, Amsterdam – Klik hier

Details van Woonruimte te huur in Oud-Zuid, Amsterdam

Prijs – 2950.00
Aantal personen – 2
Aantal kamers – 4
Woonoppervlakte – 121m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Valeriusstraat

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Esteon voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren