Valeriusstraat in Amsterdam via Esteon

ValeriusstraatEen appartement komt beschikbaar in Oud-Zuid! Bestaande uit 3 kamer(s) en 2 slaapkamer(s). Het heeft een oppervlakte van 127m2 en zal gestoffeerd opgeleverd worden. Voorzieningen: Open haard, aparte WC, balkon of dakterras, parkeermogelijkheid, kinderen, dichtbij OV, vlakbij supermarkt, ligbad, vaatwasmachine. De huurprijs bedraagt €3.400,- per maand.

Je vind een Appartement te huur in Amsterdam nu voor een scherpe prijs terug bij Esteon. Deze Appartement ligt in de stad Amsterdam aan de Valeriusstraat en is snel beschikbaar. Via Esteon kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Amsterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement te huur in Amsterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement te huur in Amsterdam – Klik hier

Details van Appartement te huur in Amsterdam

Prijs – 3400.00
Aantal personen – 2
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 127m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Valeriusstraat

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Esteon voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren