Valkenboskade Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Valkenboskade Rotterdam NederlandHet appartement is gelegen op de begane grond en is geheel gerenoveerd met luxe voorzieningen zoals vloerverwarming, inductiekookplaat, vaatwasser en visgraatvloer. Het kleine maar gezellige appartement heeft één slaapkamer en is bedoeld voor een alleenstaande of een stel. Het appartement is nog niet gemeubileerd, maar alle meubilering kan binnen enkele dagen geregeld worden.

Je vind de Appartement aan de Valkenboskade Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Rotterdam aan de Valkenboskade Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Valkenboskade in Den Haag wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Valkenboskade in Den Haag – Klik hier

Details van Appartement Valkenboskade in Den Haag

Prijs – 1350.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 32

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Valkenboskade Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren