Valkenboslaan DenHaag Nederland in DenHaag via Huurflits

Valkenboslaan DenHaag NederlandEntree appartement op de 1e verdieping: Grote woonkamer met een open keuken voorzien van inbouwapparatuur zoals:vaatwasser, 4-pits gasfornuis met afzuigkap, koelkast/vriezer en een combi magnetron.Slaapkamer met een heerlijk tweepersoonsbed en een kledingkast.Aparte moderne badkamer met wastafelmeubel met spiegel, inloopdouche, toilet en handdoekradiator.

Je vind de Appartement aan de Valkenboslaan DenHaag Nederland  te DenHaag nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad DenHaag aan de Valkenboslaan DenHaag Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in DenHaag. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Valkenboslaan in Den Haag wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Valkenboslaan in Den Haag – Klik hier

Details van Appartement Valkenboslaan in Den Haag

Prijs – 950.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 28

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Valkenboslaan DenHaag Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren