Valkenierstraat Valkenswaard Nederland in Valkenswaard via Huurflits

Valkenierstraat Valkenswaard NederlandRecent gerenoveerd appartement gelegen aan de Valkenierstraat in Valkenswaard. De woning bestaat uit drie kamers, twee slaapkamers en een woonkamer met open keuken. De keuken is voorzien van inbouwapparatuur. Daarnaast is er een badkamer en een separaat toilet in de woning. De badkamer is voorzien van een douche en wastafel.Door de centrale ligging van de woning, nabij het centrum van Valkenswaard, zijn vrijwel alle voorzieningen op loopafstand. Dankzij de goede verbindingswegen bent u bovendien snel in het centrum van Eindhoven.Er zijn veel verschillende appartementen in dit complex, van één slaapkamer tot drie slaapkamers. Vrijwel alle appartementen beschikken over een luxe balkon en elk appartement beschikt over een berging in de woning. Alle appartementen hebben een ruime open keuken, de badkamers variëren en in sommige appartementen is er een apart toilet in de woning. De appartementen zijn recent gerenoveerd en verduurzaamd en voorzien van een luxe badkamer, een zeer uitgebreide en luxe keuken met bijbehorende inbouwapparatuur en een luxe toilet.

Je vind de Appartement aan de Valkenierstraat Valkenswaard Nederland  te Valkenswaard nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Valkenswaard aan de Valkenierstraat Valkenswaard Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Valkenswaard. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Valkenierstraat in Valkenswaard wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Valkenierstraat in Valkenswaard – Klik hier

Details van Appartement Valkenierstraat in Valkenswaard

Prijs – 775.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 65

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Valkenierstraat Valkenswaard Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren