Valkenstraat Breda Nederland in Breda via Huurflits

Valkenstraat Breda NederlandGalerij, hal met laminaatvloer, intercom en berging. Nette woonkamer met laminaatvloer en open keuken met nieuw keukenblok voorzien van keramische kookplaat, oven, koelkast en vaatwasser. Het warme water loopt via een huurketel (€ 25,00 per kwartaal). Kleur keuken is zwart/wit. Ruime, verzorgde slaapkamer met laminaatvloer en deur naar het balkon op het zuiden. Hier vindt u van de ochtend om van de avond buiten te genieten. Betegelde badkamer met wastafel, douche, toilet en aansluitingen voor wasmachine en droger.

Je vind de Appartement aan de Valkenstraat Breda Nederland  te Breda nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Breda aan de Valkenstraat Breda Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Breda. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Valkenstraat in Breda wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Valkenstraat in Breda – Klik hier

Details van Appartement Valkenstraat in Breda

Prijs – 1035.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 45

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Valkenstraat Breda Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren