Valkestein Ede Nederland in Ede via Huurflits

Valkestein Ede NederlandOmschrijvingOp deze mooie locatie aan de Valkestein tref je een 3-kamer-appartement met 2 slaapkamers en een privéberging opde 8e verdieping van het gebouw. Er is een lift aanwezig. Het appartement heeft een goede ligging met uitzicht over hetpark en is gelegen op een steenworp afstand van winkelcentrum “ Bellestein” met diverse winkels en supermarkten. Hetcomplex maakt een zeer goed verzorgde indruk.Indeling gebouw:Entree, voorportaal met brievenbussen en beltableau. Via de afgesloten deur is er toegang tot de dubbele liftinstallatie,trappenhuis en de algemene fietsenberging.Indeling woning:Entree, hal met meterkast en ruimte voor de garderobe.Keuken, de keuken heeft een rechte opstelling. Er is een vaste kast en een aansluiting voor de wasmachine.Woonkamer betreft een lichte woonkamer met vaste kasten en een laminaatvloer. Er is ruimte voor een gezellige zithoek eneen eettafel. Deur naar het zonnige balkon waar je van het weidse uitzicht kan genieten. Vanuit de woonkamer is degrootste slaapkamer bereikbaar die ook een deur heeft naar het balkon en naar de badkamer.De badkamer beschikt over douche, wastafel en granito vloer.Vanuit de woonkamer zijn via het tussenportaal de overige ruimtes bereikbaar, 2e slaapkamer die aan de galerijzijde ligt meteen inloopkast, aparte toiletruimte en provisiekast.

Je vind de Appartement aan de Valkestein Ede Nederland  te Ede nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Ede aan de Valkestein Ede Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Ede. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Valkestein in Ede wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Valkestein in Ede – Klik hier

Details van Appartement Valkestein in Ede

Prijs – 997.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 70

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Valkestein Ede Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren