Valkhof Amsterdam Nederland in Amsterdam via Huurflits

Valkhof Amsterdam NederlandDeze eigenschap wordt gekenmerkt door zijn zeer elegante ontwerp. Deze geweldige aanbieding heeft grote ramen die de woonruimtes opvrolijken, al het meubilair dat je nodig hebt, een volledig uitgeruste keuken om comfortabel te koken, met andere woorden, een geweldige plek om thuis te komen!

Je vind de Kamer aan de Valkhof Amsterdam Nederland  te Amsterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Amsterdam aan de Valkhof Amsterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Amsterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Valkhof in Amsterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Valkhof in Amsterdam – Klik hier

Details van Kamer Valkhof in Amsterdam

Prijs – 1010.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 14

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Valkhof Amsterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren