Van der Lindenlaan in Hilversum via Esteon

Van der LindenlaanEen bungalow komt beschikbaar in Noordwest! Bestaande uit 2 kamer(s) en 2 slaapkamer(s). Het heeft een oppervlakte van 115m2 en zal gemeubileerd opgeleverd worden. Voorzieningen: Tuin, open haard, aparte WC, balkon of dakterras, parkeermogelijkheid, kinderen, huisdieren welkom, dichtbij OV, vlakbij supermarkt, wasmachine, parkeerplek, lift of begane grond. De huurprijs bedraagt €1.500,- per maand en de borg is €1.695,-.

Je vind een Bungalow te huur in Hilversum nu voor een scherpe prijs terug bij Esteon. Deze Bungalow ligt in de stad Hilversum aan de Van der Lindenlaan en is snel beschikbaar. Via Esteon kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Bungalow in Hilversum. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Bungalow te huur in Hilversum wees er dan snel bij!

Meer informatie over Bungalow te huur in Hilversum – Klik hier

Details van Bungalow te huur in Hilversum

Prijs – 1500.00
Aantal personen – 2
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 115m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Van der Lindenlaan

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Esteon voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren