Van Hilligaertstraat in Amsterdam via Esteon

Van HilligaertstraatTE HUUR: 3-kamer appartement/expat woning! Gelegen in Oud-Zuid, Amsterdam. Het heeft een totale oppervlakte van 60m2, met 3 kamer(s) en 2 slaapkamer(s). Voor een huurprijs van €1.750,-. Voorzieningen: Tuin, aparte WC, parkeermogelijkheid, kinderen, dichtbij OV, vlakbij supermarkt, berging. Het zal gemeubileerd & gestoffeerd opgeleverd worden. Een appartement/expat woning naar jouw wens? Reageer!

Je vind een Appartement/Expat woning Te Huur in Amsterdam nu voor een scherpe prijs terug bij Esteon. Deze Appartement, Expat woning ligt in de stad Amsterdam aan de Van Hilligaertstraat en is snel beschikbaar. Via Esteon kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement, Expat woning in Amsterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement/Expat woning Te Huur in Amsterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement/Expat woning Te Huur in Amsterdam – Klik hier

Details van Appartement/Expat woning Te Huur in Amsterdam

Prijs – 1750.00
Aantal personen – 2
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 60m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Van Hilligaertstraat

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Esteon voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren