Van Sijsenplaats in Groningen via Esteon

Van SijsenplaatsTe huur in Oosterpoortwijk! Een huis met werkenden/zelfstandige studio bestaande uit 1 kamer(s) en 1 slaapkamer(s). Het heeft een totale oppervlakte van 18m2 en zal gestoffeerd opgeleverd worden. De huurprijs per maand is €365,-. De bijkomende borgsom is €365,-. Is dit jouw woningmatch?

Je vind een Huis met werkenden/Zelfstandige studio te huur in Groningen nu voor een scherpe prijs terug bij Esteon. Deze Huis met werkenden, Zelfstandige studio ligt in de stad Groningen aan de Van Sijsenplaats en is snel beschikbaar. Via Esteon kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Huis met werkenden, Zelfstandige studio in Groningen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Huis met werkenden/Zelfstandige studio te huur in Groningen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Huis met werkenden/Zelfstandige studio te huur in Groningen – Klik hier

Details van Huis met werkenden/Zelfstandige studio te huur in Groningen

Prijs – 365.00
Aantal personen – 1
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 18m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Van Sijsenplaats

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Esteon voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren