Van Weerden Poelmanlaan Utrecht in Utrecht via Huurflits

Van Weerden Poelmanlaan UtrechtEntreeVanuit de hal kun je rechts naar het toilet en de badkamer, in het midden is een slaapkamer en links bevinden zich de woonkamer, keuken en 2e slaapkamer.Woonkamer met open keukenDe ruime woonkamer is zo’n 40m2 en heeft een gerenoveerde keuken voorzien van inbouwapparatuur zoals een inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser, combimagnetron en koel-vries combinatie.

Je vind de Appartement aan de Van Weerden Poelmanlaan Utrecht  te Utrecht nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Utrecht aan de Van Weerden Poelmanlaan Utrecht en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Utrecht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Van Weerden Poelmanlaan in Utrecht wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Van Weerden Poelmanlaan in Utrecht – Klik hier

Details van Appartement Van Weerden Poelmanlaan in Utrecht

Prijs – 1300.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 92

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Van Weerden Poelmanlaan Utrecht

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren