Van_ Mierisstraat Tilburg Nederland in Tilburg via Huurflits

Van_ Mierisstraat Tilburg NederlandGerenoveerde benedenwoning gelegen op een prima locatie in Tilburg met lichte woonkamer met open ingerichte keuken, mooie slaapkamer, luxe badkamer en betegelde patio tuin. De woning wordt gestoffeerd opgeleverd met een laminaatvloer. De woning is z.g.a. nieuw! Diverse voorzieningen zijn op korte afstand gelegen zoals supermarkten en het gezellige centrum van Tilburg.Indeling: Entree met toegang tot de lichte woonkamer met open keuken en toegang tot de betegelde achtertuin. De keuken is voorzien een koelkast, afzuigkap en gaskookplaat. Vanuit de keuken bereikt u een aparte slaapkamer op de hoek van het pand. De badkamer is volledig betegeld en voorzien van douche, wastafel en wasmachine aansluitingen. Het toilet is separaat.

Je vind de Appartement aan de Van_ Mierisstraat Tilburg Nederland  te Tilburg nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Tilburg aan de Van_ Mierisstraat Tilburg Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Tilburg. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Van Mierisstraat in Tilburg wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Van Mierisstraat in Tilburg – Klik hier

Details van Appartement Van Mierisstraat in Tilburg

Prijs – 1250.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 61

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Van_ Mierisstraat Tilburg Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren